Razpis delovnih mest v podjetju Webicom d.o.o.

TRENUTNO NI PROSTIH DELOVNIH MEST

IT ODDELEK

SISTEMSKI TEHNIK (Ni prostih mest)

Vaš naziv po izobrazbi in vaš spol ter starost so za nas nepomembni. Zahtevamo pa praktično znanje iz področja linux strežnikov in poznavanje IPv4 in IPv6 omrežnih povezav oz. protokolov. Poznavanje in upravljanje z virtualizacije na sistemu Proxmox in vmware. Več kot znate bolje je:) seveda pa, če česa od naštetega še ne poznate se lahko še vedno prijavite na delovno mesto, če ste se pripravljeni izobraževati.

TEHNIČNI SVETOVALEC (Ni prostih mest)

Vaš naziv po izobrazbi in vaš spol ter starost so za nas nepomembni. Kandidat pa mora poznati odprtokodne sisteme kot so wordpress, joomla, magento, opencart... saj bo strankam nudil osnovno podporo preko spletnega podpornega sistema in telefona v primeru težav. Funkcionlano poznavanje kontrolnih plošč za spletno gostovanje WHM/cPanel in Directadmin. Osnovno upravljanje in uporabnost podatkovnih baz mysql/maridb, 

PROGRAMIRANJE

PHP/MYSQL PROGRAMER (Ni prostih mest)

Poznavanje php kode in mysql podatkovnih baz. Kandidat mora biti sposoben izdelati funkcionalno spletno stran in integracije oz. povezovanja v druge programske sisteme recimo v računovodske programe. V prvi vrsti bo delovno mesto zahtevalo spremembe, dodelave in odpravo napak na obstoječih spletnih straneh naših naročnikov kot tudi prevzem novih projektov za izdelavo funkcionalnih spletnih strani.

ADMINISTRATIVNI ODDELEK

Administrativna dela (Ni prostih mest)

.